Icon
Samarit

Ambulance- og Nødbehandlervagt

Samaritter

DK Ambulancetjeneste kan stille med Nødbehandlere og Ambulancer til alle former for arrangementer i Danmark


Nødbehandlervagt

Vores folk har en meget høj uddannelse inden for førstehjælp (alle har en baggrund fra ambulancetjenesten) Deres kompetencer er patientvurdering med monitorering af puls, blodtryk og iltmætning, luftvejshåndtering med brug af sug og ventilationsudstyr, genoplivning med hjertestarter, anlæggelse af IV adgang (venflon) brug af immobiliseringsudstyr, sygdomslære, (respiratorisk, cirkulatorisk, neurologisk) assistere ved tilkaldt ambulance. Vores nødbehandlerbiler er opbygget med alt udstyr inden for genoplivning.


Ambulancevagt

Når man arrangerer løb godkendt efter bekendtgørelsen om motorløb på bane, skal der være en ambulance tilstede. Ambulancen skal opfylde kravene i Sundhedsministeriets bekendtgørelse om organisering af den præhospitale indsats og uddannelse af ambulancepersonale m.v. Kun ved motorløb med offentlig adgang kræves tilstedeværelse af en læge og en ambulance.


DK Ambulancetjeneste følger dansk ambulancelovgivning

Alle vores ambulancer til standbyvagter er opbygget og godkendt efter ambulancebekendtgørelsen, personalet er ligeledes uddannet efter Dansk ambulancelovgivning og overholder politi bekendtgørelsen i forbindelse med motorløb m.m. 

DK Ambulancetjeneste stiller altid med det nyeste udstyr og materiel inden for livreddende førstehjælp og genoplivning.

Som et alternativ til en nødbehandler, kan der bestilles en særlig uddannet ambulanceredder til opgaven.

En aftale med DK Ambulancetjeneste er en god garanti for et vellykket og sikkert arrangement.

Du har 0 varer i kurven
I alt 0,00

Gå til indkøbskurv

Send forespørgsel DK Ambulance