Icon
Professionel ambulancetjeneste

Ambulancekørsel

Ambulancekørsel

Ambulancekørsel i ind- og udland

DK Ambulancetjeneste er det fleksible alternativ til de traditionelle løsninger, inden for ambulance- og sygetransporter i Europa og Skandinavien. DK-Ambulancetjeneste tilpasser transporten efter patientens behov og lægens anvisninger. 
 

Kompetente reddere og moderne ambulancer

DK Ambulancetjeneste kan med kompetente, smilende og veluddannede reddere samt nye, moderne ambulancer med det nyeste udstyr løse enhver opgave hvor den offentlige sygesikring IKKE dækker, og i de ulykke og transportsituationer som ikke giver mulighed for en regional ambulance eller sygetransport.
 

Vi sørger for sikkerheden til dit næste arrangement

Til f.eks. konkurrencer, fester, messer og andre events, sikrer vi den professionelle indsats i tilfælde af ulykke el. sygdom.
 

Sygetransporter i ind- og udland

DK Ambulancetjeneste foretager også længerevarende sygetransporter både i indland og udland, og har et tæt samarbejde med både private og offentlige instanser omkring turene.

DK Ambulancetjeneste sørger også for sikker transport ved indlæggelse og hjemtransport ved egen - eller forsikringsbetalt behandling fra privathospitaler / klinikker. Vi har stationer der dækker hele Danmark.

Vi giver kunderne et individuelt tilbud, hvilket giver en høj og personlig service. Skriv eller ring for yderligere information. 


DK Ambulancetjeneste følger dansk lovgivning

  • Ambulancerne og tilhørende udstyr er opbygget og vedligeholdt efter Dansk standard DS/EN 1789:2 000 og DS/EN 1865:2 000
  • Ambulanceredderne er alle uddannet efter ambulancebekendtgørelsen som niv.1-2 el. 3 paramedicner
  • Ambulancerne bemandes altid efter  gældende lovgivning, hvilket sikre kunderne en god og professionel kvalitet af behandlingen.
  • Redderne har alle stort præhospital erfaring og ligger under patientklagenævnet.
  • DK Ambulancetjeneste er godkendt til kørsel på Airside i Københavns Lufthavn.

DK Ambulancetjeneste har sit eget lægekorps tilknyttet. Korpslægen uddeler kompetence til Redderne og sikrer høj fagligt kvalitet.

Du har 0 varer i kurven
I alt 0,00

Gå til indkøbskurv

Send forespørgsel DK Ambulance