Icon
Sikke ambulancetransport

Ambulancefly

Ambulancefly

Hjemtransport i ambulancefly

Når uheldet er ude, skal det som oftest gå stærkt, og det er ikke altid, at ambulancen er hurtig nok. Eller hvis en patient er kommet til skade og har modtaget akut behandling, kan det være en lang tur hjem i ambulance. I disse tilfælde tilbyder DK Ambulancetjeneste udover ambulance- og sygetransportkørsel også hjemtransport i ambulancefly i samarbejde med firmaet North Flying.


Specialdesignede ambulancefly

North Flying har en lang række af moderne ambulance jetfly, som alle sammen er designet specielt til at yde hurtig akut hjælp i forbindelse med alle typer af fly transporter - selv over lange afstande. Ligesom DK Ambulancetjeneste overholder North Flying den danske lovgivning for sygetransport, og bliver bemandet med veluddannede og profesionelle reddere, som kan varetage patientens helbred under turen.

North Flying har desuden stor erfaring med krævende og intensive transportopgaver, og de stiller det mest moderne udstyr til rådighed for os til denne opgave.


Strategisk placerede ambulancefly

North Flying dækker de fleste områder i Danmark, fra Jylland til Fyn og Sjælland. De har en række strategisk stærke placeringer af fly rundt omkring i Danmark, hvilket sikrer en optimal ydelse for selv de mest krævende ambulanceflyvninger.

Hvis du vil vide mere om vores ambulancefly, så kontakt DK Ambulancetjeneste for yderligere oplysninger. Eller læs mere om North Flying på deres hjemmeside, www.northflying.com.

Du har 0 varer i kurven
I alt 0,00

Gå til indkøbskurv

Send forespørgsel DK Ambulance