Icon
Professionel ambulancetjeneste

Ambulancekørsel

DK Ambulancetjeneste tilbyder ambulancekørsel i Danmark og Europa

Ambulancekørsel efter kundens behov

DK Ambulancetjeneste er det fleksible alternativ til de traditionelle løsninger inden for ambulance- og sygetransporter i Europa og Skandinavien. Vi tilpasser altid transporten efter patientens behov og lægens anvisninger, for at sikre den højeste kvalitet og mest professionelle transport som muligt.

Kompetente reddere kører moderne ambulancer

Med kompetente, smilende og veluddannede reddere samt nye, moderne ambulancer med det nyeste udstyr kan DK Ambulancetjeneste løse enhver opgave - også hvor den offentlige sygesikring IKKE går ind og dækker. Og i de ulykke- og transportsituationer, som ikke giver mulighed for en regional ambulance eller sygetransport, udfører vi også ambulancekørsel.

Vi sørger for ambulancekørsel til dit næste arrangement

Når der bliver afholdt konkurrencer, fester, messer og motorsport og andre events, er der altid en risiko for uheld både små som store. Med os til stede hjælper vi med at sikre den professionelle indsats i tilfælde af ulykke el. sygdom.

Ambulancer køres i ind- og udland

DK Ambulancetjeneste foretager også længerevarende ambulancekørsler både i indland og udland, og har et tæt samarbejde med både private og offentlige instanser omkring turene.

VI sørger også for sikker transport ved indlæggelse og hjemtransport ved egen- eller forsikringsbetalt behandling fra privathospitaler og klinikker. For at sikre en hurtig responstid har vi en lang række stationer, så vi dækker hele Danmark.

Vi giver alle vores kunder et individuelt tilbud, som passer til deres individuelle ønsker og behov. Det gør, at vi kan yde en høj og personlig service. Skriv eller ring til os for yderligere information. 


DK Ambulancetjeneste følger dansk lovgivning

  • Ambulancerne og tilhørende udstyr er opbygget og vedligeholdt efter Dansk standard DS/EN 1789:2 000 og DS/EN 1865:2 000
  • Ambulanceredderne er alle uddannet efter Bekendtgørelse 1264 af 09/11/18 (https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=203742) om ambulancer og uddannelse af ambulancepersonale m.v.  Ambulancerne bemandes altid efter gældende lovgivning, hvilket sikrer kunderne en høj og professionel kvalitet af behandlingen.
  • Redderne har alle stort Præhospital erfaring og er underlagt Styrelsen for patientsikkerhed.
  • DK Ambulancetjeneste er godkendt til kørsel på Air side i Københavns Lufthavn.

DK Ambulancetjeneste har sit eget lægekorps tilknyttet. Korpslægen uddeler kompetence til redderne og sikrer høj fagligt kvalitet.

Du har 0 varer i kurven
I alt 0,00

Gå til indkøbskurv

Send forespørgsel DK Ambulance