Icon
Transport mellem hjem og sygehuse

Liggende sygetransport

Sygetransport

Liggende sygetransport i og uden for Danmark

Når uheldet er ude og nogen er kommet til skade, skal de transporteres til det nærmeste hospital. Det sker som regel med almindelig ambulance, men ud over dette, tilbyder DK Ambulancetjeneste også liggende sygetransport, når skaden er sket.

Og vi er ikke inddæmmet i Danmark. Hvis der sker ulykker eller opstår sygdom andetsteds i Europa, står vores liggende sygetransport klar til at yde assistance. DK-Ambulancetjeneste betjener altså liggende patienter i forbindelse med almindelig sygetransport i både ind- og udland.
 

Forskel på liggende sygetransport og normal ambulance

Forskellen på at blive kørt i ambulance og i liggende sygetransport er, at der i en ambulance er mulighed for behandling undervejs. Ambulancen er udstyret med forskelligt udstyr og værktøjer, som professionelle reddere kan bruge til at behandle patienten undervejs, hvis det er nødvendigt.

En liggende sygetransport har ikke denne mulighed. Der er stadig professionelle reddere med i vognen, til at holde øje med og yde omsorg til patienten, men der er ikke medicinsk udstyr til stede, som der er i en almindelig ambulance. Liggende sygetransporter bruges derfor oftest til patienter, som ikke har brug for akut behandling, men blot transport til hospitalet.


Vores biler har det nødvendige udstyr

Selvom almindelig ambulancer har meget mere specialudstyr, er vores reddere altid forberedt. DK Ambulancetjeneste har derfor altid en akutkuffert med bl.a. ekstra ilt og hjertestarter med i alle vores liggende sygetransporter, hvis der mod forventning skulle opstå problemer og komplikationer under turen.

Vores biler bliver betjent af folk med en uddannelse inden for sygetransport eller ambulancekørsel. På den måde sikrer vi, at selvom der skulle opstå problemer, så er der personale til stede, som kan varetage situationen.


Vores liggende sygetransport omfatter blandt andet transport mellem patientens hjem og:

  • Sygehuse

  • Privatklinikker 

  • Speciallæger

  • Kiropraktorer

  • Fysioterapeuter

 

Desuden kan vores sygetransporter også hjælpe med:

  • Hjemkørsel fra lufthavn med mere

  • Hjemkørsel i hele Europa
     

DK Ambulancetjeneste og vores uddannede reddere sørger for patientens tryghed og komfort hele vejen - og så kører vi altid til tiden.

Du har 0 varer i kurven
I alt 0,00

Gå til indkøbskurv

Send forespørgsel DK Ambulance