Icon
Professionel ambulancetjeneste

Om DK Ambulancetjeneste

Ambulancekørsel

Det handler om sikkerhed - stil krav!

Som det forholder sig i mange brancher, så hænger pris og kvalitet også sammen, når det kommer til ambulancetjenester. Derfor er der nogle faktorer, du skal være opmærksom på, når du vælger din samarbejdspartner. Du bør altid stille krav til følgende:

  • Benytter ambulancetjenesten det nyeste udstyr?
  • Hvilket uddannelsesniveau har redderne, lægerne og det øvrige personale?
  • Følger firmaet ambulancelovgivningen til punkt og prikke?
  • Foretager ambulancetjenesten kompetencevurderinger, og afholder de løbende prøver?
  • Lever ambulanceredderne og ambulancens udstyr op til de krav, der er i den nye ambulancebekendtgørelse?
  • Hvordan skelner ambulancetjenesten mellem ambulancekørsel og sygetransport? 
     

Hvorfor vælge DK Ambulancetjeneste?

Det er de gode og trygge oplevelser, der betyder noget for patienter og pårørende, når de kører med DK Ambulancetjeneste.

Det er derfor af stor betydning for DK Ambulancetjenestes reddere at kunne udvise den rette empati, omsorg og behandling i vores ambulancer uanset opgavens art. Af denne grund holder DK Ambulancetjeneste løbende oplæringsprocedurer og kompetencevurderinger af høj kvalitet på vores Ambulanceassistenter, ambulancebehandlere og paramedicinere, selv efter endt uddannelse - ikke alene for DK Ambulancetjeneste selv, men også i forhold til vores dygtige medarbejderes oplevelse af at gøre en forskel.
 

Vores ydelser og kunder

DK Ambulancetjeneste kan med venlige, veluddannede og kompetente reddere og topmoderne ambulancer med det nyeste udstyr løse enhver opgave, som din offentlige sygeforsikring ikke dækker. Vi er det fleksible alternativ, hvor patientens behov og lægens anvisninger altid er i højsædet.

Hos DK Ambulancetjeneste giver vi altid et individuelt tilbud – det sikrer dig en høj, personlig service.

Primære opgaver
DK Ambulancetjeneste dækker alle slags arrangementer og events, der har brug for professionel indsats af højeste kvalitet i forbindelse med ulykker eller sygdom. Vi sørger for sikker transport ved indlæggelse og hjemtransport ved egen- eller forsikringsbetalt behandling fra privathospitaler og klinikker, lige såvel som vi foretager længerevarende sygetransporter i ind- og udland. DK Ambulancetjeneste har et tæt samarbejde med både private og offentlige instanser omkring turene.  

Vi samarbejder desuden med North Flying, hvorfor vi kan tilbyde moderne ambulancefly, som er specielt designet til at yde akut hjælp selv over lange afstande.

Vores kunder
Vores primære kunder er typisk forsikringsselskaber, virksomheder og arrangører af alle slags arrangementer, der kræver en samarbejdspartner, de trygt kan overlade sikkerheden til.

Du har 0 varer i kurven
I alt 0,00

Gå til indkøbskurv

Send forespørgsel DK Ambulance